Log in
Heb je op de Dutch Filmers Academy of elders een audiovisuele mbo-opleiding met goed gevolg afgerond? Dan is het nu mogelijk om in drie jaar jouw hbo-diploma te behalen.

 

De hbo-opleiding Film en Audiovisuele Media duurt vier jaar. Wanneer je echter al een mbo-diploma op zak hebt in de richting van audiovisuele media, dan krijg je nu de kans de opleiding in drie jaar te volgen. Hiermee is het bij de Dutch Filmers Academy mogelijk om op mbo-niveau te starten en na zes jaar af te studeren op hbo-niveau. Je krijgt geen herhaling van vakken en modules uit de mbo-opleiding.

De opleiding vormt je tot allround filmmaker. Visuele creativiteit en ondernemerschap verbinden we in één opleiding. Het vormen van visie is een belangrijk aspect. We dagen je uit om je onderscheidend vermogen te vinden. Je verenigt concept, script, regie en productie om de perfecte mix tussen techniek en creativiteit te uiten. Jouw visie vormt een beeld met kracht en expressie. Wij zorgen voor een goede en intensieve persoonlijke begeleiding; onze docenten halen het beste uit je naar boven. Aan elk goed audiovisueel verhaal ligt een visie ten grondslag. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid je in te schrijven op: Film en Audiovisuele Media, hbo in 3 jaar

Fotograaf: Annemoon van Hemel