Log in

Stagelopen is dé manier om kennis te maken met je toekomstige vak. Stages verruimen je blik, netwerk en ervaring. Onmisbaar dus voor je persoonlijke ontwikkeling.

Het professionele werkveld proeven

20200627 Nina Jonathan 3 verkleindTijdens stages leer je jezelf beter kennen, ontdek je waar je goed en minder goed in bent en misschien nog wel het belangrijkste: wat je echt leuk vindt. Dat kan op de filmset zijn, bij een radioprogramma, televisieredactie, reclamebureau, enzovoort. De Dutch Filmers Academy laat je door middel van de stageperioden de verantwoordelijkheid proeven die bij het professionele werkveld hoort.

Volg je een mbo-opleiding, dan loop je twee keer een half jaar stage. Hbo’ers lopen in het vierde jaar vijf maanden stage.

Voor leerbedrijven

Onze MBO en HBO studenten lopen stage bij AV-Specialisten en doen ervaring op in het vakgebied van hun opleiding. Voor het MBO is het van belang dat het leerbedrijf door het S-BB erkend is voor het vak AV-Specialist niveau 4. Wilt u een erkenning aanvragen? Dat kan via deze pagina: https://s-bb.nl/bedrijven/leerbedrijf-worden/

Voor het HBO is deze erkenning niet vereist.

Wanneer het leerbedrijf geen film- of videoproducent of anderszins AV-gerelateerd bedrijf betreft, dan is de vereiste dat het bedrijf een marketing/communicatieafdeling in huis heeft waarbij de student begeleidt wordt door een medewerker met aantoonbare vakinhoudelijke kennis van AV-productie.Contact

Het stagebureau is per mail te bereiken op woensdag, donderdag en vrijdag via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..