Log in

Bezoek onze open dagen in Amsterdam of Eindhoven en kom alles te weten over de opleiding en vestiging van jouw keuze. Je kunt ook vanuit huis onze online open dagen "bezoeken" of onze livestreams volgen.

 


IMG 2633 als slim object1

Nieuwsgierig naar de sfeer op onze academie? Bekijk op deze pagina de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt of bekijk de trailer van onze academie. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je de sfeer zelf ervaren? We staan je graag persoonlijk te woord tijdens onze (online) open dagen of livestreams.

 

Open dagen

Tijdens de open dagen worden er presentaties gehouden over de opleidingen en laten studenten films zien die zij in de lessen hebben gemaakt. Docenten en studenten staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je komt alles te weten over de opleidingen, de school en hoe je je kunt inschrijven voor de opleiding. Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de open dag op één van onze vestigingen. Je geeft daarbij zelf het tijdslot aan. Vanwege COVID-19 wordt het inrichten en toegankelijk maken van de open dagen met uiterste voorzichtigheid aangepakt. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst is het gebruik van een mondkapje verplicht!

Data open dagen Aanmelden open dag

 

Online open dagen en avonden

Neem een digitaal kijkje op onze academie. Zo kun jij je optimaal oriënteren op een opleiding. Wil je graag één op één in gesprek met een docent of student? Dat kan, zij zitten klaar voor een videogesprek. Dus vraag maar raak. Of luister mee met de algemene voorlichting. Op deze dag of avond kan je gelijk je online intakegesprek voeren. Liever één van onze medewerkers telefonisch spreken? Ook dat kan! Bel 085 019 0392 en we staan je graag te woord. Via onderstaande button kun je je aanmelden. Je geeft daarbij zelf het tijdslot aan. De online open dagen en avonden vinden plaats op de volgende data:

Online open dag (zaterdag): 23 januari 2021 | 30 januari 2021
Online open avond (donderdag): 28 januari 2021 | 4 maart 2021 | 25 maart 2021

Aanmelden online open dag/avond

 

Livestreams 

Wij verzorgen de komende maanden een aantal livestreams. Tijdens zo'n livestream krijg je een rondleiding op onze vestigingen en je kunt gelijktijdig live al jouw vragen stellen! De livestreams zullen om 12:00 uur plaatsvinden en zijn te volgen via YouTube. Zet de volgende data in jouw agenda:

3 maart 2021

 

 

Bekijk de trailer van onze academie

Wat maakt onze school zo uniek?

Loop mee met onze student in Amsterdam

Loop mee met onze student in Eindhoven