Log in

Bezoek onze open dagen of werkavonden in Amsterdam of Eindhoven of kom een dag proefstuderen! Je kunt je ook aanmelden voor een persoonlijk opleidingsadvies of vanuit huis onze online open dagen "bezoeken".

 


IMG 2633 als slim object1 20200627 Nina Jonathan 4 verkleind 5 7

Nieuwsgierig naar de sfeer op onze academie? Bekijk op deze pagina de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt of bekijk de trailer van onze academie. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je de sfeer zelf ervaren? Dat kan!

 

Open dagen en open (werk)avonden

Tijdens de open dagen worden er presentaties gehouden over de opleidingen en laten studenten werk zien die zij in de lessen hebben gemaakt. Zowel docenten als studenten staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je komt alles te weten over de opleidingen, de school en hoe je je kunt inschrijven voor de opleiding.

Tijdens de open werkavond heb je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan in een van onze studio's met een van onze ervaren vakdocenten. Zij adviseren en ondersteunen jou terwijl jij praktisch je passie gaat ontdekken!

Aanmelden voor de open dag of werkavond is optioneel. Je kunt ook vrijblijvend naar binnen lopen!

Eerstvolgende open dag:

zaterdag 12 november | Apeldoorn en Eindhoven

zaterdag 19 november | Amsterdam en Rotterdam

Aanmelden open dag Data open dagen  

Open avond (online)

Interesse in een deeltijd film of fotografie opleiding? Tijdens onze online open avond krijg je een algemene voorlichting over de school en staan docenten en studenten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je ontvangt een link voor Teams op het opgegeven tijdsblok. 

Datum: binnenkort bekend gemaakt

Aanmelden online open dag


 

Proefstuderen in de Praktijk 

Kom bij ons op locatie een dag(deel) proefstuderen! Tijdens het Proefstuderen in de Praktijk volg je samen met andere proefstudeerders een aantal lessen uit het lesprogramma van de opleiding waarin jij interesse hebt. Een inspirerende kans om de sfeer te proeven, te zien wat je kan verwachten van jouw favoriete opleiding én om de locatie te ontdekken! Je kunt kiezen voor onze mbo of hbo voltijdopleidingen.

Let op: de proefstudeerdagen van deze periode zijn afgelopen, maar mocht je nog interesse hebben, stuur gerust een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aanmelden proefstuderen