Log in

Bezoek onze open dagen of werkavonden in Amsterdam of Eindhoven of kom een dag proefstuderen! Je kunt je ook aanmelden voor een persoonlijk opleidingsadvies.

 


IMG 2633 als slim object1 20200627 Nina Jonathan 4 verkleind 5 7

Nieuwsgierig naar de sfeer op onze academie? Bekijk op deze pagina de vlogs speciaal door onze studenten voor jou gemaakt of bekijk de trailer van onze academie. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je de sfeer zelf ervaren? Dat kan!

 

Open dagen

Tijdens de open dagen worden er presentaties gehouden over de opleidingen en laten studenten werk zien die zij in de lessen hebben gemaakt. Zowel docenten als studenten staan klaar om je vragen te beantwoorden. Je komt alles te weten over de opleidingen, de school en hoe je je kunt inschrijven voor de opleiding.

Aanmelden voor de open dag is optioneel. Je kunt ook vrijblijvend naar binnen lopen!

Eerstvolgende open dag:

Zaterdag 7 oktober | Apeldoorn & Eindhoven (10:00 - 15:00)
Zaterdag 14 oktober | Amsterdam & Rotterdam (10:00 - 15:00, Amsterdam tot 16:00)

Let op: Opleidingen Film en VXD zijn enkel op locatie Amsterdam en Eindhoven

Aanmelden open dag Data open dagen 

Proefstuderen in de Praktijk 

Kom bij ons op locatie een dag(deel) proefstuderen! Tijdens het Proefstuderen in de Praktijk volg je samen met andere proefstudeerders een aantal lessen uit het lesprogramma van de opleiding waarin jij interesse hebt. Een inspirerende kans om de sfeer te proeven, te zien wat je kan verwachten van jouw favoriete opleiding én om de locatie te ontdekken! Je kunt kiezen voor onze mbo of hbo voltijdopleidingen.

Binnenkort bekend gemaakt

Let op: de proefstudeerdagen voor fotografie en virtual design zijn op aanvraag te boeken per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aanmelden proefstuderen