Log inDFA FILMFESTIVAL Design


In september is het dan eindelijk zover: het DFA Filmfestival in bioscoop FC Hyena! Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 september worden drie dagen lang de mooiste korte films van studenten van de NAVB vertoond. Wij nodigen je graag uit om op deze feestelijke dag aanwezig te zijn en te genieten van inspirerende films. Op het grote doek ervaar je unieke verhalen en een breed aanbod aan fictie, documentaire en opdrachtfilm.

FChyena image


Het kleurrijke FC Hyena in Amsterdam Noord is een bioscoop en restaurant in één. De cinema heeft een prachtig terras aan het water, met uitzicht over het IJ. Heerlijk eten, goede wijn en goede films komen samen op deze unieke locatie! Dé perfecte plek om andere makers te ontmoeten.

We zijn ontzettend blij dat na een roerige periode voor de bioscoop- en filmbranche alle remmen weer los kunnen. De studenten hebben dan ook alles uit de kast gehaald en kosten noch moeite gespaard. Eén ding weten we zeker: dit wil je als filmliefhebber absoluut niet missen.

Vorig jaar waren de reacties ontzettend enthousiast. “??? ?? ???? ???? ??? ?? ?????? ???. ?? ????? ???? ??? ?? ???? ????????? ??? ?? ??????”aldus één van de bezoekers.

? Houd dus een plekje vrij in je agenda, dan krijg je van ons snel meer informatie. Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen je in september te zien op het DFA Filmfestival!