Log in

Met een groeiende vraag naar filmonderwijs mag de Dutch Filmers Academy op een prominente plaats in het zuiden niet ontbreken. Studenten kunnen daarom sinds medio 2019 ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht.

 

Opleidingswensen van studenten kunnen heel verschillend zijn. Als één van de oudste en meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor beroepsfotografen en allround filmmakers hebben wij daar als Nederlandse Academie voor Beeldcreatie al jarenlang ervaring mee. We merken dat door heel Nederland de vraag naar filmonderwijs gestaag groeit en dus zit de Dutch Filmers Academy nu ook in het zuiden. Sinds medio 2019 bieden we (net als in Amsterdam) ook in Eindhoven filmopleidingen aan op mbo- en hbo-niveau. Naast de faculteit Dutch Filmers Academy is in dit pand tevens de faculteit Nederlandse Fotovakschool en de faculteit Amsterdam Film School gevestigd.

Onze school staat op de TU/e Campus, een dynamische onderwijsomgeving waar nationale en internationale studenten elkaar ontmoeten en waar technologie, wetenschap, onderwijs en design zorgen voor onderlinge kruisbestuiving. Ook op het gebied van cultuur en uitgaan is er in Eindhoven van alles te zien en te doen. Onze nieuwe locatie is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en op de TU/e Campus is de mogelijkheid van betaald parkeren. Kijk op de website van de TU/e voor meer informatie omtrent tarieven en betaling: https://www.tue.nl/en/our-university/tue-campus/

 

Contact

 

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie
TU/e Campus, IPO-Gebouw (laagbouw)
De Lismortel 23
5612 AR Eindhoven

 

085 019 0392

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Directeur

 

Dhr. B. (Brendan) van den Beuken

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.