Log in
Vanaf komend schooljaar openen wij de deuren van onze gloednieuwe vestiging in het zuiden van het land. Wil jij uitgroeien tot ondernemende allround filmprofessional in een bruisende stad als Eindhoven? Meld je dan snel aan voor één van onze filmopleidingen. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 juli!

 

Studeren in het centrum van Eindhoven, een dynamische onderwijsomgeving, gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, nationale en internationale studenten verenigt op één campus, onderlinge kruisbestuiving, een omgeving waar ontmoeten en samenwerken centraal staan, vele mogelijkheden op het gebied van uitgaan en cultuur. Is dit de plek waar jij jezelf ziet studeren aan één van onze filmopleidingen? Het is mogelijk nu wij in Eindhoven van start gaan. Op dit moment is er een verbouwing gaande om van het pand op de TU/e Campus een plek te maken waar onze studenten kunnen uitgroeien tot allround filmmaker, maar vanaf het nieuwe studiejaar zijn wij klaar om met z'n allen te starten aan een mooie, nieuwe periode.

In Eindhoven biedt de academie ruimte voor zowel de mbo- als hbo-filmstudent. Zo vormt de hbo-opleiding Film en Audiovisuele Media je tot allround filmmaker. Visuele creativiteit en ondernemerschap verbinden we in één opleiding. De mbo-opleiding Audiovisuele Vormgeving (Mediavormgever) leidt je zo breed mogelijk op tot specialist van alle voorkomende films. Dit geeft je veel mogelijkheden voor de toekomst. In Eindhoven kun je ook kiezen voor een minor Film. Wil jij een concept vertalen naar een script om dat te filmen en te editen? Heb je interesse in interviewtechniek en storytelling? De korte hbo-minor Film is dan een interessante aanvulling op jouw studie.

De open avonden en open dag zijn in Eindhoven inmiddels voorbij en wij kijken terug op gezellige en inspirerende dagen. Mocht je toch nog meer informatie ontvangen over onze opleidingen dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wacht alleen niet te lang met inschrijven, want dit is nog mogelijk tot 1 juli!