Log in

Floris Tils is in 2017 aan zijn studie aan de Dutch Filmers Academy begonnen en is vooral geïnteresseerd in extreme sports.

Schermafbeelding 2018 05 31 om 15.58.53

Floris Tils

Floris kreeg op jonge leeftijd al interesse in extreme sports. Hij begon veel te windsurfen en wilde de lol en actie graag vastleggen. Op zijn 13 kreeg hij een GoPro en dat is hoe het allemaal begon. 

 

Tegenwoordig is hij een 21-jarige, gepassioneerde filmmaker die het liefst de wereld over reist met een camera. Zijn doel is om een van de beste freelance filmmakers van Nederland te worden, werkzaam in de extreme sports wereld en om te reizen terwijl hij zijn grootste passie uitoefent. 

 

Dankie, South Africa (A short docu)

Afgelopen winter was Floris in Kaapstad om zo veel mogelijk te filmen en surfen. Youp Schmit is een professionele windsurfer die hij heeft ontmoet op Bonaire. Youp was ook in Kaapstad om mee te trainen en samen zijn ze aan de slag gegaan om een docu over hem te maken. De bedoeling van deze documentaire was om de levensstijl van Youp in Kaapstad zo goed en echt mogelijk vast te leggen. Floris heeft de hele documentaire zelf geregisseerd, geproduceerd, gefilmd en gemonteerd. 

 

Schermafbeelding 2018 05 31 om 15.55.15