Log in

De Dutch Filmers Academy is gevestigd in Hilversum en binnenkort komt daar een nieuwe locatie bij! Voor filmonderwijs kun je vanaf medio 2019 ook in het bruisende en creatieve Eindhoven terecht.

 

Opleidingswensen van studenten kunnen heel verschillend zijn. Als één van de oudste en meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor beroepsfotografen en allround filmmakers hebben wij daar als Nederlandse Academie voor Beeldcreatie al jarenlang ervaring mee. We merken dat door heel Nederland de vraag naar filmonderwijs gestaag groeit en dus komt de Dutch Filmers Academy naar het zuiden. Vanaf komend schooljaar bieden we (net als in Hilversum) ook in Eindhoven filmopleidingen aan op mbo- en hbo-niveau.

Onze school staat op de TU/e Campus, een dynamische onderwijsomgeving waar nationale en internationale studenten elkaar ontmoeten en waar technologie, wetenschap, onderwijs en design zorgen voor onderlinge kruisbestuiving. Ook op het gebied van cultuur en uitgaan is er in Eindhoven van alles te zien en te doen. Onze nieuwe locatie is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en op de TU/e Campus is de mogelijkheid van betaald parkeren.

 

Contact

 

TU/e Campus
IPO-Gebouw (laagbouw)
De Lismortel 23
5612 AZ Eindhoven

 

055 356 05 22

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Vestigingsleider

 

Dhr. J. (Jos) van Lavieren

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.